Au fost anunțați primii artiști pentru Electric Castle 2020

Organizatorii Electric Castle au anunțat care sunt câțiva dintre artiștii cu care ne întâlnim la cele multe scene în 2020. Printre trupele care vor veni în Bonțida se numără și Twenty one pilots, Foals, Fisher și Steven Zhu.

„Primele nume confirmate pentru Electric Castle 2020 împlinesc un vis mai vechi al fanilor festivalului şi anume prezenţa în România a trupei americane.

Lansaţi în 2009, sunt autorii celui mai bun album rock al ultimei decade, , care, conform clasamentului întocmit de Billboard, a înregistrat vânzări globale de 6,5 milioane albume şi 4 discuri de platină. În topul Billboard al celor mai bune piese rock lansate în ultimii 10 ani, trupa are nu mai puţin de trei single-uri – Heathens, Ride, Stressed Out. Iar lucrurile arată la fel de promiţător şi pentru cel mai recent album, Trench (2018), care are deja trei piese ajunse numărul unu.

Cu puţin noroc, la Electric Castle vom avea parte de noi hituri semnate de Tyler Joseph şi Josh Dun”, au anunțat organizatorii printr-un comunicat de presă ajuns, de bine, de rău, și pe site-ul ăsta.

Suntem și pe Facebook și pe Instagram! Like, follow, ălea!