Sezonul 17 din „Anatomia lui Grey“ va fi despre epidemia de Covid-19

Medicii de la Spitalul Grey Sloan Memorial se pregătesc să îţi împărtăşească experienţe din perioada epidemiei de coronavirus de această dată. Producătorul executiv al serialului, Krista Vernoff, îţi dezvăluie că drama medicală va aborda criza globală de coronavirus în cel de-al 17-lea sezon al serialului, care este şi ultimul, scrie People, citat de Mediafax.

„Vom aborda cu siguranţă această pandemie. Nu există nicio şansă ca serialul să nu conţină ceea ce se întâmplă acum în vieţile noastre“, spune ea despre sezonul următor, dezvăluind şi că scenariştii serialului s-au întâlnit deja cu medicii din viaţa reală pentru discuţii despre pandemie. „În fiecare an, venim cu medici care ne spun poveştile lor şi, de obicei, povestesc experienţele cele mai amuzante sau mai nebuneşti“, a mărturisit Vernoff despre modul în care e scris scenariul producţiei.

Anul acesta, însă, ascultarea poveştilor medicilor a fost diferită: „A fost mai mult ca o terapie. Medicii vin şi suntem primii oameni cu care vorbesc despre aceste experienţe. Doctorii se agită literalmente şi încearcă să nu plângă, sunt palizi şi vorbesc despre asta ca despre război – război pentru care nu au fost instruiţi“.

„Serialul nostru are oportunitatea şi responsabilitatea de a spune unele dintre aceste poveşti“.

Vernoff a continuat mărturisind că, deşi e „într-adevăr dureros“ să auzi astfel de poveşti tragice, este important să fie împărtăşite publicului: „Simt că serialul nostru are oportunitatea şi responsabilitatea de a spune unele dintre aceste poveşti“.

Totuşi, va trebui să ai răbdare până va apărea noul sezon, deoarece filmările rămân în standby din cauza pandemiei, citat de Mediafax.